Tere! Oled Eesti Tegevusterapeutide Liidu ajutisel kodulehel. Kasutame seda lehte kontaktandmete ja jooskva info vahendamiseks.

ETL liikmed


Vastavalt ETL põhikirjale on liidul hääleõigusega liikmed, hääleõiguseta liikmed, välisliikmed ja auliikmed.


1. Hääleõiguslikuks liikmeks on tegevusterapeudid, kes on läbinud Maailma Tegevusterapeutide Föderatsiooni (WFOT) poolt tunnustatud õppekava (omavad erialast kõrgharidust). Hääleõigusega liikmel on õigus osaleda hääleõigusega liidu üldkoosolekul ja olla valitud juhatusse ja kontrollorganisse. Eesti Tegevusterapeutide Liidu liikme aastamaks on 19,17 EUR.

2. Hääleõiguseta liikmeteks võivad olla tegevusterapeudina töötavad isikud, kellel puudub erialane kõrgharidus (tegevusterapeudi assistendid, kes on lõpetanud TAI koolituse) või tegevusteraapia eriala üliõpilased. Hääleõiguseta liikmel on õigus osaleda liidu üritustel, saada liidult abi professionaalsete huvide kaitsel ja astuda liidust välja ka kasutada ettenähtud korras liidu vara ja saada liidu liikmete ettenähtud soodustusi. Hääleõiguseta liikme aastamaks on 6,39 EUR.

3. Auliikmeks võivad olla isikud, kellel on väljapaistvaid teeneid liidu ees või eriala arendamisel. Auliige nimetatakse üldkoosoleku otsusel.


4. Välisliikmeks võib olla iga isik või organisatsioon, kes soovib arendada ühingu eesmärkidega kooskõlas olevat tegevust. Välisliige kohustub täitma ühingu põhikirja ning üldkoosoleku ja juhatuse otsuseid.


LIIDU LIIKMEKS vastuvõtmise otsustab juhatus kirjaliku avalduse alusel. Avaldus tuleks esitada digitaalselt allkirjastatuna e-maili aadressile tegevusteraapia@gmail.com. Liitumisavalduse näidisvormi saamiseks võta meiega ühendust!

LIIKMEMAKSU TASUMINE
Vastavalt juhatuse otsusele on hääleõigusliku liikme liikmemaks aastas 19,17 eurot (300 EEK) ja hääleõiguseta liikme liikmemaks 6,39 eurot (100 EEK). Vastavalt liidu põhikirjale tuleb aastamaks ära tasuda antud aasta 1.märtsiks.

Liikmemaks kanda üle MTÜ Eesti Tegevusterapeutide Liidu kontole 221047786292, selgitusse märkida "liikmemaks ja aastaarv" (N: liikmemaks 2012).

Küsimuste korral palume saata e-kirja aadressile tegevusteraapia@gmail.com.

No comments:

Post a Comment